„PLAČEM KADA ME PESMA PODSETI NA OCA“: Slađa Alegro ogolila dušu i prisetila se detinjstva

Pevačica Slađa Alegro radi punom parom, posebno kada je letnja sezona, pa je u subotu imala nastup u Guči.

FOTO: printscreen/youtube

Tom prilikom tokom razmene emocija sa svojom vernom publikom Slađa se prisetila detinjstva:

– Imala sam bezbrižno detinjstvo. Drugačije se živelo, sada se život preokrenuo. Kada posmatram iz ove perspektive, ništa mi nije nedostajalo. Novac da, ali nije mi to bilo važno. Ništa nismo imali, a sve smo imali i sve što smo imali nam je bilo dovoljno. Sada svima nešto fali, i kada imamo, i kada smo srećni – opet nam nešto fali… Ja sam vrlo zadovoljna svojim životom, ali i onim kakav je bio pre. Ne bih ja tu ništa menjala, što bi rekao Čola. Čak ni te neke, manje lepe trenutke, ni neku sekiraciju ni nevolju… Bilo je mnogo ljubavi, što je najvažnije, a meni je to pokretač i vodič kroz život.

Pevačica je takođe otkrila da je emotivac i da se vrlo lako rasplače, a potom i izdvojila situacije na koje nikada ne ostaje ravnodušna:

– To baš i nije pohvalno, ali plačem stalno. Takva sam. Sve preemotivno doživljavam, i sve životne momente vezujem za muziku i pesmu. Postoji mnogo numera zbog kojih zaplačem, na primer pesme koje me sećaju na oca, detnjstvo, na svoje prijatelje… Što se tiče mojih pesama nekako me najviše dirne „I u dobru i u zlu“ i „Gde si dušo, gde si rano“ – rekla je ona za portal 24/7.

Pročitajte i: https://hypetv.rs/najjaci-ostaju-i-kada-se-gubi-medusobna-podrska-nikolina-pisek-stala-uz-anu-nikolic-foto/

 

Ostavite komentar