PANČEVO: Uhapšen Crepajac zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti!

Osumnjičeni Z.R je oštećenu fizički napao, vukao je za uši, bacio na krevet i udario je drvenom stolicom, od čega je zadobila teške telesne povrede, a potom je bratu i snaji oštećene pretio da će ih ubiti i dići im kuću u vazduh.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevo uhapsilo Z.R. iz sela Crepaja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On je 25. marta u alkoholisanom stanju došao u kuću oštećene Đ. P., koju je fizički napao, vukao je za uši, bacio na krevet i udario je drvenom stolicom, od čega je oštećena zadobila teške telesne povrede. Nakon toga otišao je do kuće brata i snaje oštećene i istima pretio da će da ih ubije i digne im u vazduh kuću.

Dežurni zamenik OJT Pančevo odredio je zadržavanje u trajanju od 48 časova Z.R., kojeg je saslušao i predložio Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Na osnovu predloga OJT, sudija za prethodni postupak odredio pritvor prema Z.R.

Ostavite komentar