„PALIM SE NA ĆELAVE“: Jovana Jeremić otkrila koji muškarac joj je najprivlačniji na javnoj sceni

Voditeljka Jovana Jeremić je govorila o fatalnim ćelavim muškarcima, a u jednom momentu poslala je poruku svim političarima.

Foto: Printscreen

Naime, Jovana je na početku emisije poslala poruku političarima koji ne znaju kako da se ponašaju kada dođu kod nje u jutarnji program.

– Dobar dan svima, 25. po redu rubrika „Do koske sa Jovanom Jeremić. Rubrika koja se voli i čeka, zašto što ovo možete da čujete u rubrici kod Dragana J. Vučićevića i u jutarnjem programu na Pink televiziji isključivo vikendom. Vikendom je jutarnji program za koji se nikada ne zna kako će da počene, a kako će da se završi, jutarnji od kojeg bride političari. Kada dođu kod mene u emisiju nekada ne znaju kako da se ponašaju, a ja im poručujem da se ponašaju prirodno i neće imati problem sa mnom – rekla je Jovana Jeremić na samom početku, a onda je otkrila koji su po njoj najbolji i najuspešniji ćelavi muškarci.

– Ja sam žena koja voli ćelave muškarce, palim se na njih. To je zato što ćelav muškarac mora da ima šarm, ali i sve pored da bi opčinio jednu ženu kao što sam ja. Iskustvo mi je dokazalo da ćelavi muškarci imaju nešto više od onih koji imaju savršenu kosu i izgled. Napravila sam jednu retrospetivu ko su bili prvi pravi fatalni muškarci. Prvo su bili grčki glumac Teli Savalas i ruski Jul Briner. Nakon njih u holivud dolazi Brus Vilis, koji je za mene stvarno fatalan muškarac. Kao klinka volela sam fudbalera Zineida Zidana i on je obeležio moje detinjstvo kada je fudbal u pitanju. Kada su ekonomija i biznis u pitanju tu je i Miodrag Kostić za kojim su žene gubile glavu. Nataša Bekvalac je javno izjavila posle tri braka da je Miodrag Kostić bio muškarac njenog života. Iz muzičke industrije tu je Mili, sa kojim su me povezivali, ali naravno da ništa nisam imala sa njim. Kada je u pitanju politika na spisku najfatalnijih ćelavih muškaraca nalazi se Miloš Vukčević. Na spisku se nalazi i Slavoljub Muslin – rekla je Jovana Jeremić.

Pročitajte i: “U KATASTROFALNOM JE STANJU”: Deniz Dejm završila u bolnici!

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=gUoaO13AfGQ

 

Ostavite komentar