PAKLENI PLAN OPOZICIJE: Preko Borisa Tadića planiraju da se DOČEPAJU VLASTI u Beogradu!

Podsećamo, iako su se u predizbornoj kampanji „čašćavali“ međusobno najgorim epitetima, pa čak i uvredama, tzv. žuta opozicija Dragana Đilasa i desničarska opozicija sada su u navodno „velikoj ljubavi“ i „međusobnom poštovanju“, a zapravo se radi samo o njihovim golim partijskim interesima zarad toga da se dočepaju vlasti u Beogradu i sada prepune kase Grada Beograda.

Predstavnici Đilasove koalicije sastali su se u Beogradu sa predstavnicima Zavetnika, Dveri i koalicije okupljene oko DSS u pokušaju da osmisle strategiju za otimanje vlasti u Beogradu! Njihov plan je da na ponovljenim izborima u Beogradu na nekim mestima svi opozicioni glasači glasaju za koaliciju svrgnutog žutog diktatora Borisa Tadića da bi on prešao cenzus i dobio nekoliko mandata sa kojima bi onda kompletna udružena opozicija navodno imala većinu u gradskoj skupštini!


– Oni sada hoće da nam kažu da je Đilas merna jedinica poštenja?! Pa kako ih, bre, nije sramota?!
Kako saznajemo, đilasovci i desničari dogovorili su se da pokušaju da ponište glasanje na više izbornih mesta u Beogradu, kako bi onda na ponovljenim izborima pokušali da osvoje mandat više i tako obore Vučića sa vlasti u prestonici.

Na drugoj strani, u Predsedništvu Srbije rekli su nam da predsednik Aleksandar Vučić nije kontaktirao ni sa kim u vezi sa formiranjem bilo kakvih koalicija.
– Predsednik ima mnogo važnijih državnih poslova, nema on vremena da se bavi Đilasom i njegovim zavetnicima – rečeno nam je u Predsedništvu.

Podsećamo, iako su se u predizbornoj kampanji „čašćavali“ međusobno najgorim epitetima pa čak i uvredama, tzv. žuta opozicija Dragana Đilasa i desničarska opozicija sada su u navodno „velikoj ljubavi“ i „međusobnom poštovanju“, a zapravo se radi samo o njihovim golim partijskim interesima zarad toga da se dočepaju vlasti u Beogradu i sada prepune kase Grada Beograda.

Ostavite komentar