OVO JE PRAVO LICE BILJANE DRAGOJEVIĆ: Aleksandra otkrila kako se zaista Biljana ponašala prema njoj u Veterniku

Aleksandra Nikolić po izlasku iz „Zadruge“ posetila porodicu svog dečka Dejana Dragojevića.

Aleksandra je prvo otkrila u kakvom je odnosu sa svekrvom Biljanom i ostatkom Dejanove porodice.

SAZNAJTE: ZOLA LAGAO DA MU JE TETKA TEŠKO BOLESNA?

– Fenomenalno. Provela sam se super, kao da sam tamo sto godina. Svi su fini, prema meni su bili super. Svekrva je odlična, nemam zamerku.

Pošto je bivša snajka Dalila pričala loše za Dragojeviće, sve je zanimalo, šta Aleks misli o njima.

– Što se mene tiče, ja sam tamo bila dan, dva i nisam imala nijednu neprijatnu situaciju, čak šta više, stvarno su se trudili da se osetim što prijatnije. Tako da, nemam ništa loše da kažem za Bilju. Sad, šta je ona pričala i kakav je njihov odnos bio, bilo, pa prošlo. Ne pričamo o prošlosti, pričamo samo o sadašnjosti i budućnosti- rekla je Aleksandra i dodala.

– David je super, išli smo čak i na klopu Dejan, on i ja. Super je, pozitivan, stvarno sve najbolje imam da kažem i o njemu. Divan dečko! Kažem generalno, divna jedna porodica… E, baka Rozalinda (smeh), preslatka je. Sva je nekako sređena, sa torbicom. Preslatka je, fina, kulturna i lepa, ona mi je i najslađa.

Aleksandra je prokomentarisala i svoj i Dejanov trenutni odnos.

– Nema pritiska, da. Uvek su tu neki komentari, više kod mene, nego kod njega. Sada kada pogledam, Dejan i ja super funkcionišemo, pokačimo se i mi oko nekih stvari, ali to nije ništa preterano bitno. U principu, to je više zbog njegove nervoze, jer je zauzet i više ne zna gde će. Otom potom, malo mi je bilo čudno prvih dan, dva, jer smo navikli na onaj tamo prostor u „Zadruzi“. Nekako, kao da smo se tek smuvali ili da se tek muvamo. Za sada je sve dobro i ulazimo u „štos“ – rekla je ona za Pink.rs.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar