OVO JE POSLEDNJA MILJANINA IZJAVA NAKON KOMPLIKACIJA ,,Smršala sam 13 kilograma za 7 dana“

Miljana Kulić trenutno je u bolnici zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca koju je obavila u Turskoj.

Foto: Printscreen YouTube

Operacija je odrađena 19. jula, a Miljana Kulić se zatim vratila avionom za Srbiju.

– Miljana je hitno operisana, izvađena joj je slezina. Cele noći su se borili lekari Kliničkog centra Niš za njen život, izgubila je 2,5 litra krvi. Njeno stanje je još uvek kritično i pod stalnim je nadzorom lekara i medicinskog osoblja Kliničkog centra Niš. Do komplikacija i pogoršanja zdravstvenog stanja Miljane Kulić došlo je nakon loše odrađene operacije želuca u Turskoj – rekao je dobro obavešten izvor juče za „Pink“, dok je Miljana prošle nedelje, u poslednjoj izjavi pred odlazak na hitnu operaciju u Nišu, rekla kakvo joj je tad bilo stanje.

– Onako sam. Čekam sada da svi dođu. Malaksala sam i nisam mogla da odem na rođendan mog Željka, a kupila sam mu najveći auto, Nenad i ja smo mu kupili – počela je Kulićeva tada kroz suze i nastavila:

– Smršala sam 13 kilograma za sedam dana, što je dobro, ali sam užasno malaksala. Sinoć sam završila u Hitnoj na infuziji i danas nisam mogla da odem na slavlje. Ali sad kada dođu slavićemo u dvorištu, tako da neka se niko ne brine što ja nisam na rođendanu. Mnogo mi je loše, ne mogu ništa da jedem, malaksala sam i nisam smela da odem tamo da me ljudi gledaju ovako. Ja sve što zaradim potrošim na svog sina, ja živim za njega. Ali ovo danas je viša sila. Meni je pozlilo pre neko veče na Pinku, trebalo je da gostujem u „Narod pita“ i nisam mogla. Juče mi je bilo još gore, ali uskoro ću biti odlično! – kazala je Miljana pre pet dana za „Informer“.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar