OVO JE NAJKRAĆI BRAK: Mladoženja se na svom venčanju razveo od mlade!

U najbržem brakorazvodnom slučaju u Iraku, u  gradu Bagdadu mladoženja se razveo od svoje žene tokom njihovog venčanja.Razlog najbržeg ikad viđenog razvoda u Iraku je bizaran!

Foto:Printscreen

Mladoženji je zasmetalo to da je  mlada na venčanju plesala uz “provokativnu” sirijsku pesmu

Prema pisanju Gulf News portala, a prenosi portal zanimljivosti dana, sirijska pesma – Mesaytara, što u prevodu znači “Ja sam dominantan” ili “Ja ću te kontrolisati” – pevačice Lamis Kan bila je glavni razlog za razvod para na venčanju.

Mlada je navodno plesala u ritmu pesme, što su mladoženja i njegova porodica smatrali provokacijom. Kako se navodi, mlada je dobila optužbe da promoviše feminizam, što se u tamošnjoj kulturi smatra neprihvatljivim.

Stoga je mladoženja ušao u raspravu sa mladom i njenom porodicom, nakon čega se na kraju razveo od nje. Incident se dogodio u Bagdadu.

Kada se prevede, prvi deo pesme otprilike kaže: “Ja sam dominantan; ti ćeš se rukovoditi mojim strogim uputstvima”. “Ti si moja grumen šećera; Dokle god si sa mnom, hodaćeš pod mojom komandom; Ja sam arogantana, ja sam arogantana”, nastavlja pesma.

U međuvremenu, zahtev za razvod je odobren i ovaj događaj će se definitivno zabeležiti kao jedan od najkraćih brakova ikada u Iraku kao i gradu Bagdadu.

HYPETV.RS

Ostavite komentar