„OVO JE NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU!“ Nova drama Jelene Karleuše: Nakon objave o razvodu doživela NEZGODU! (VIDEO)

Jelena Karleuša tokom jučerašnjeg dana objavila je da se razvela od Duška Tošića posle 14 godina, a na isti dan doživela je još jedan peh.

Foto: ATA Images

Naime, Karleuša, u vreme nevremena u Beogradu, krenula je sinoć kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.

Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve postavila na društvene mreže Instagram.

– Ovo je najgori dan u mom životu – čuje se kako govori u jednom momentu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekskluziva.ba (@ekskluziva_ba)

Podsetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar