OVO JE ĆERKA MONIKE BELUČI: Njih dve malo ko razlikuje (FOTO)

Ova 57-godišnja glumica i manekenka iz Italije iza sebe ima dva braka: 90-ih godina sa fotografom Klaudiom Basom, koji se brzo završio razvodom, i sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom, kojeg je upoznala na snimanju filma „Stan”. (1996).

FOTO: printscreen/youtube

Beluči i Kasel venčali su se u leto 1999, a pet godina kasnije, 12. septembra 2004, rodila im se ćerka Deva. Par razveo 2013. godine. Deva će uskoro napuniti 18 godina i razvija se kao model. Tinejdžerka je već imala priliku da se pojavi na naslovnicama velikih časopisa, uklj. „Vouge“ (sa majkom), „Harper’s Bazaar“, i „Elle“.

Blisko sarađuje i sa italijanskom modnom kućom Dolce & Gabbana (brend za koji je Monika Beluči bila jedan od glavnih modela na početku karijere – saradnju sa D&G započela je 1988. godine). Da li će Deva trajno „uroniti” u svet modelinga ili će izabrati sasvim drugačiji put karijere?

Vreme će pokazati, ali njena lepota je oduševila korisnike interneta. „Fenomenalno, izgleda isto kao svoja majka“ – čitamo u komentarima ispod najnovijih fotografija devojčice.

Fotografije mo\ete pogledati OVDE.

Pročitajte i:“DA LI ČOVEK SVE NA KRAJU PREBOLI”: Nikolina Pišek sa letovanja poslala poruku (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar