OTKRIO VELIKU TAJNU KOJU JE ČUVAO 16 GODINA: Dečak rođen sa repom, a sveštenik tvrdi da je dete reinkarnacija božanstva! (VIDEO)

On je to krio ceo život, a sada je odlučan da to promeni. Njegov snimak postao je hit na internetu, a korisnici Interneta ga zovu „dečak sa repom“.

Foto:Printscreen/YouTube

Dešant Adhikari ima 16 godina i živi u Nepalu, u Južnoj Aziji. Ipak, on nije tipičan tinejdžer, jer ga odlikuje rep dužine 70 cm koji mu raste iz donjeg dela leđa i takođe je dlakav. Dečak se godinama stideo ovog neobičnog rasta, pa ga je pažljivo skrivao. Nedavno je, međutim, odlučio da stavi tačku na to i da ne gleda na čudne reakcije ljudi. Štaviše, on je ponosno počeo da ima rep.

Roditelji Dešanta otkrili su neobičnu izraslinu koja mu je virila iz repne kosti ubrzo nakon njegovog rođenja – kada je imao samo pet dana. U početku su hteli da ga uklone. U tu svrhu posetili su nekoliko bolnica u Nepalu, pa čak iu inostranstvu. Međutim, na nagovor lokalnog sveštenika, odlučili su da se ne mešaju u telo dečaka. Razlog? Čovek je sugerisao da bi dete moglo biti reinkarnacija hinduističkog božanstva koje ima oblik majmuna, ili Hanumana. Takođe je dodao da se rep ne češlja.

Snimak 16-godišnjeg Dešanta Adhikarija kako se hvali svojim repom dospeo je na mrežu. Video dečaka je brzo postao hit na vebu.

– Roditelji su hteli da ga pokažem i pristao sam. Sada se ne stidim što ovo radim. Od tada me ljudi zovu „dečak sa repom“ osećam se veoma prijatno zbog toga – priznaje otvoreno na snimku Adhikari.

Izvor: najžena

Ostavite komentar