„OSEĆAM POTREBU ZA DRUGAČIJIM ŽIVOTOM“: Glumac pokreće privatan biznis

Glumac Aleksandar Srećković Kubura poseduje imanje u selu Ratina, nadomak Kraljeva, gde već nekoliko godina sa svojim kumom proizvodi razne rakije i vina, ali u limitiranim serijama.

FOTO: printscreen/youtube

Međutim, kako je ispričao izvor blizak glumcu, on namerava da za nekoliko godina proširi biznis i svoje proizvode ponudi na tržištu.

– Kubura koristi svaki slobodan trenutak kako bi otišao na selo i uživao u prirodi daleko od gradske buke. Pre nekoliko godina, započeo je malu proizvodnju alkoholnih pića, ali već duži vremenski period planira da pokrene malo ozbiljniji biznis – kaže na početku razgovora za Alo! izvor, i dodaje da je glumac skoro u potpunosti razradio plan za svoj novi posao.

– Želja mu je da se ozbiljno bavi proizvodnjom vina i da otvori malu vinariju. Napravio je sve proračune i biznis-plan, a već nekoliko godina sa svojim kumom pravi nekoliko vrsta rakija i vina. Njihovi najbolji proizvodi su rakije od kajsije i dunje, a prave i veoma dobra crvena vina. Iako proces proizvodnje alkoholnih pića nije nimalo lak, Kubura uživa u njemu i svaki put kada ugrabi slobodno vreme odlazi na selo – rekao je izvor za gorenavedeni list, dok je ova saznanja potvrdio glumac koji se ovih dana sprema da poseti Ratinu kako bi započeo pripreme za proizvodnju domaće rakije.

– Uskoro bi trebalo da počnemo da pripremamo kajsije, jabuke, dunje i šljive za rakiju, ali i proizvodnju vina. Za jedno dve-tri godine planiram da sa kumom otvorim malu butik destileriju, a onda i vinariju, a u planu je i da napravimo etno-selo u Ratini, gde je ušće Zapadne Morave u Ibar. Imam 49 godina i osećam potrebu za mirnijim životom, životom koji nije lišen teškog rada već stresa. Fizički rad me jako opušta, pogotovo kada posle napora dobijem konkretan proizvod – rekao je Kubura.

Pročitajte i: https://hypetv.rs/ne-diram-te-ne-diras-me-cerka-doleta-doganija-izbegava-vesnu-evo-i-zbog-cega/

Ostavite komentar