Ona joj je desna ruka: UPOZNAJTE SONJU, UNUKU ANE BEKUTE (FOTO)

Ana Bekuta je u mladosti dete dobila u vanbračnoj zajednici. Nije imala izbora i sina je morala da ostavi u domu za nezbrinutu decu, a on je danas roditelj dvoje dece.

Instagram

Pevačica Ana Bekuta dobila je rano unuke u 39. godini i ponosna je baka Sonji i Branku. Oni su joj bili velika podrška u najtežim trenucima kada je krajem prošle godine ostala bez partnera Milutina Mrkonjića.

Folk diva je uvek isticala koliko voli svoje unuke i da joj najviše pomažu, a poznato je da je i Milutin Mrkonjić bio njima posvećen, budući da nije imao svoju decu.

– Moram da priznam da mi je Sonja desna ruka, već je stasala devojka, Branko takođe ide u kupovinu, sluša. Dobri su mi – govorila je Ana za medije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sonja Polić (@httpsonja)

Kako mediji pišu, Branko je postao Anin menadžer, a tu funkciju je dosada obavljao njen sin Igor. Sonja je sarađivala sa Anom tokom pripreme kandidata u „Zvezdama Granda“. Redovno šminka kandidate u ovom muzičkom takmičenju, a često i svoju baku ulepšava.

– Ana je oduvek jako vodila računa o unucima i snaji, naravno i o sinu Igoru. Pružala im je svu udobnost i obezbedila dom, čak i u jednom kratkom periodu kada je Igorov brak dospeo u krizu i supružnici odlučili da se raziđu, Ana svoju kuću dala snaji i unucima, a ne sinu. Naravno, ne bi ona svom detetu okrenula leđa samo je znala da je to prolazna faza i da će se brzo pomiriti, što se i desilo, rekao je izvor za Svet i dodao:

– I sada brine o svojim unucima, Branko je prati na nastupe i vozi, a Sonja koja je izrasla u pravu lepoticu, bila je deo Aninog tima za pripremu kandidata u „Zvezdama granda“. Ana je polako uvodi u posao i za nju ima velike planove. Zajedno su bile i na finalu i proglašenju pobednika.

Unuka Ane Bekute ima 22 godine i iako su mnogi očekivali da će krenuti bakinim stopama i zakoračiti u muzički svet, nju je srce odvelo na drugu stranu. Ona je upisala psihologiju i završila kurs šminkanja.

Pročitajte i: https://hypetv.rs/za-njom-je-plakala-cela-nacija-srpska-glumica-krila-je-bolest-od-javnosti/

Izvor: Najžena

Ostavite komentar