„ON MORA DA PREUZME ODGOVORNOST, MOJA DECA NEMAJU LAKU SUDBINU“ Emina Jahović o razvodu

Emina je ranije pričala da je imala problema oko alimentacije i obaveza prema deci, koje su sve spale na nju. Kako tvrdi, sudski spor je još uvek u toku, a ona sada uživa u slobodi, koja joj je delovala nemoguće.

Foto: ATA Images

Njihovim naslednicima nije bilo lako da prihvate rastanak roditelja, ali ih Emina uči da izvuku pouku iz istog.

Nije lako biti dete razvedenih roditelja, to je sudbina mojih sinova, ali ja ih vaspitavam tako da izvuku pouku i iz tih neprijatnijih faza u životu. Na kraju, ma koliko god to surovo bilo, to će ih samo ojačati. Daće im ideju o odlukama u životu pre nego što ih donesu. Uz njih sam, i dok god sam tu, biću im uvek njihova najveća podrška i učitelj, dajući im |jubav koju ponekad ne mogu ni da zamislim. Samo želim da moja deca odrastu u dobre, poštene, mentalno zdrave ljude, s mnogo empatije za druge i hrabrosti u životu – rekla je Emina, te se osvrnula na sudski spor sa bivšim suprugom

Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam – istakla je pevačica za Story.

Pročitajte i: EVO KAKO SE MILJANA OSEĆA NAKON OPERACIJE ŽELUCA: Bebica otkrio stanje nakon intervencije

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar