OGLASIO SE ADVOKAT NIKOLINE PIŠEK: Protiv Miše grofa pokrenut kazneni postupak zbog NASILJA!

Nakon što je iznenada preminuo istoričar umetnosti Vidoje Ristović, njegova supruga Nikolina Pišek i njegov otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, započeli su u veliki sukob.

Foto: ATA Images

Naime, oni su izneli brojne optužbe jedno na račun drugog, a sada je Nikolinin advokat Silvije Hraste hrvatskim medijima potvrdio da je protiv Vitora Ristovića pokrenut kazneni postupak zbog nasilja u porodici.

Vitor je dodao i da je u Srbiji pokrenuta ostavinska rasprava vezana za imovinu sa kojom Miša Grof nema ništa.

– Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze s imovinom njegovog oca. Ne samo da sam sada advokat Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i sarađivao s pokojnim Vidojem i imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s porodičnom imovinom. Imamo informacije kod koga i gde je ta imovina“, ispričao je on za RTL.

Osim toga, podnete su i pritužbe ombudsmanu za ljudska prava, ombudsmanu za ravnopravnost i ombudsmanu za prava dece.

I sama Nikolina je pre nekoliko dana najavila da će se ovim slučajem nadalje baviti njeni advokati.

„Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih sedmica doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca, ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati“, izjavila je prethodno.

Pročitajte i: MAJA NIKOLIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA MARINKOVIĆEVU!

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar