OGLASILI SE IZ BOLNICE U KOJOJ JE MILJANA OPERISANA! Prete da će tek progovoriti!

Miljana Kulić operisala je želudac u jednoj bolnici u Turskoj i tada je počela njena agonija.

FOTO: youtube

Naime, njoj se zdravstveno stanje iskomplikovalo nakon intervencije zbog čega je hitno operisana u Kliničkom centru Niš. Njena majka Marija Kulić danas je poručila da nikome ne bi preporučila da ode u kliniku koju je posetila njena ćerka, te da će ih tužiti zbog toga što je rijaliti učesnici bilo ugroženo zdravstveno stanje.

SAZNAJTE I: MILJANA KULIĆ STAVLJENA U VEŠTAČKU KOMU! Siniša Kulić za sve krivi njih ,,Priključena je na aparate”

Sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila Milena Selmani, stručni konsultant i koordinator klinike u kojoj je Miljana Kulić operisana, te javno zapretila Kulićima.

– Hajde, ispričaj šta imaš, pa da onda puštamo snimke i dokaze – napisala je Minela na svom Instagram storiju, nakon što je pročitala izjavu Marije Kulić, piše „Informer“.

 

– Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže… Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje – rekla je Marija danas za „Pink“ i dodala:

– U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar