ODRŽANO SUĐENJE PROGONITELJU SANDRE AFRIKE! Pevačica za Hype otkrila detalje: „Nije mi bilo prijatno, najvažnije je da on dobije adekvatno lečenje“

Pevačica Sandra Afrika nedavno je doživela traumatično iskustvo, kada ju je napao muškarac koji ju je dugo proganjao.

Foto: ATA Images

Nakon incidenta koji se dogodio u aprilu ove godine, Sandra je vidno potresena govorila za medije, otkrivši da je pretnje ovog čoveka trpela godinu dana, a potom je doživela neprijatnost kada joj je prišao u restoranu, nakon čega je reagovala policija i lišila ga slobode.

Danas, dva i po meseca nakon incidenta, održano je i suđenje, a Sandra je za Hypetv.rs otkrila detalje.

– Suđenje je održano, ali sam zbog putovanja i nastupa koji imam večeras u inostranstvu bila primorana da napustim suđenje i nisam prisustvovala kraju. Ne znam kakav je ishod i koju kaznu su mu dodelili. Ja sam se izjasnila da ne želim da ga krivično gonim. Meni je bitno da on dobije adekvatno lečenje, pošto je duševni bolesnik. Mislim da će uz neku stručnu pomoć moći da bude okej. To će biti i dodeljeno od suda, a ukoliko se ne bude ispoštovalo, neće moći da se leči sa slobode, već će morati da ide u zatvorsku bolnicu – rekla nam je Sandra, a potom priznala da joj tokom suđenja nije bilo nimalo prijatno:

– Prvi put sam bila na ovakvoj vrsti suđenja. Sada sam okej, ali mi nije mi bilo prijatno.

Pitali smo Sandru kako se oseća nakon svega, da li i dalje oseća strah nakon incidenta.

– Želim da verujem njegovom ocu – njemu lično ne mogu, jer je bolestan. Uzdam se u njegovog oca koji je obećao da će ga skloniti od mene i poslati ga na lečenje koje će prvenstveno pomoći njegovom sinu, pa onda i svima ostalima kako se ništa slično ne bi ponovilo – iskreno nam je priznala Sandra.

 

Izvor: Hypetv.rs

Ostavite komentar