„OD PRVOG DANA ŽIVIMO ZAJEDNO“: Đokovićeva snajka otkrila detalje veze sa Đorđem

Voditeljka i model Saška Veselinov osvojila je srce Đorđa Đokovića, brata najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, a sada je šokirala priznanjem da je s Đoletom odmah počela zajednički život.

Naime, Saška je otvoreno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

– To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.“ I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj – priznala je Saška i dodala da u novom stanu i ona i Đoković isto rade, ali da im je pomoć neizbežna i da ne beži od iste:

– Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući, ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć, laže, nije normalan. Imam pomoć.

BONUS VIDEO:

Izvor: Republika

Ostavite komentar