OBRENOVČANIN L.M. OTEO DEVOJKU, PA SE IŽIVLJAVAO TRI DANA!

OSNOVNO javno tužilaštvo u Obrenovcu podiglo je optužnicu protiv L.M., mladića koji se tereti da je krajem jula ove godine zatočio devojku sa kojom je bio u vezi i tri dana se najbrutalnije iživljavao nad njom.

Kako je rečeno, L.M. se tereti za protivpravno lišenje slobode na svirep način.

– Tužilaštvo je zatražilo da se mladić kazni sa dve i po godine zatvora, kao i istom merom zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom. Takođe, predloženo je da mu se produži pritvor – rečeno nam je u ovom tužilaštvu.

Da podsetimo, L.M. je 24. jula ove godine pozvao svoju devojku da dođe kod njega kući, a kada je ušla u stan otpočeo je pravi pakao, tokom koga ju je on terao da mokri u limenku, pa polivao urinom, nije joj davao da pije vodu i prisilno je hranio.

– Nesrećna devojka je u istrazi potvrdila sve grozote koje su se navodile i u krivičnoj prijavi. Ona je jedva smogla snage da svedoči, pošto je strašno istraumirana. Rekla je i da je bila iznenađena jer on tokom veze nije pokazivao znake da je sposoban za ovako nešto – rekao je izvor i dodao da su urađena i različita veštačenja, te da su svi dokazi potkrepili sumnju da se nezapamćeno iživljavanje dogodilo u Obrenovcu.

Ostavite komentar