,,OBEZBEĐENJE JE HTELO DA IH IZVEDE, ONI SU IH IZBOLI“ Teodorina majka otkrila kako je ona nakon stravičnog incidenta na nastupu

Vest da je nepoznati muškarac izbo tri pripadnika policije na nastupu Teodore Džehverović u jednom poznatom klubu u Sutomoru šokirala je čitavu javnost.

Foto: printscreen video YouTube

Sve se to dešavalo ispred Teodore, a njena majka Gordana Džehverović je za Republiku otkrila u kakvom je stanju njena ćerka i koliko ju je potresao ovaj nemili događaj.

– Ja sam dosta jaka i hrabra, imam divovsko srce što ja kažem, tako bodrim i nju. Uplašila se, nije joj bilo prijatno, sve je videla. Neki Novopazarci su pravili probleme, obezbeđenje je htelo da ih izvede i oni su ih izboli. Teodora je sve videla, doživela je veliki stres – priča Gordana i dodaje:

SAZNAJTE: STRAVIČAN INCIDENT NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ

– Ja sam jaka, pozitivac sam veliki, sve je to sastavni deo života, ko zna šta sve još može da se desi na nastupima, tako i nju savetujem.

Goca kaže da je sve to sastavni deo života i da se trudi da ne razmišlja o negativnim stvarima.

– Ona nikada nije sama na nastupima, izdugnuta je od publike, ali to se nikada ne zna. Ja ne smem da razmišljam negativno, jer bih onda to prenela i na nju, a to ne želim. Jaka i je i ona sve će to biti dobro.

Izvor: kurir.rs

Bonus video:

Ostavite komentar