NOVA GODINA JE BILA USPEŠNA, A EVO ŠTA VAM HYPE POKLANJA U 2023.GODINI!

Završeno je snimanje 7. sezone sitkoma “Aviondžije” koji je otvorio sezonu kreiranja projekata Hype produkcije u novom studiju na Beogradskom sajmu koji je namenski  otvoren za potrebe snimanja filmova i serija, a prostire se na 2000 kvadratnih metara. Aviondžije su za kratko vreme osvojile srca publike i nasnimile do sada poslednje tri sezone za 73 dana 72 epizode, što zaista retko gde je moguće, piše portal Hype TV.

Foto: HYPETV

Zvanično je počeo rad na velikom projektu koji su svi čekali. U toku je snimanje filma i serije Kafana na Balkanu.

Foto: HYPETV

Premijeru filma publika može očekivati 3.11. 2023. godine od 19 časova u “Štark Areni” nakon čega će uslediti i najveća žurka na Balkanu. Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na tickets.rs.

 

 

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je spektakl u najavi. Ove godine je Aca u saradnji sa Hype produkcijom i direktorom produkcijske kuće Sašom Mirkovićem održao dva koncerta u “Štark Areni”.

Foto: HYPETV

Kada smo kod koncerata, u 2022. godini legenda narodne muzike-Miroslav Ilić je dva puta u ovoj godinu napunio “Štark Arenu” do poslednjeg mesta.

Miroslav je fanovima predstavio spot za pesmu svog kolege Tozovca ,,Siromah sam al volim da živim” . Maestralna ekranizacija odrađena i za hit ,, Ti si zvezda mojih snova” koji je izašao na HYPE MUSIC YouTube kanalu.

Foto: HYPE

Pored pomenutih, u protekloj godini Aca Lukas je snimio 5 spotova, svaka numera sa novog albuma Kije Kockar je ekranizovana od strane Hype produkcije, kao i dva spota Marije Petrović. Bilo je mnogo novih televizijskih projekata, ekskluziva i izvrsnih nastupa!

Foto: ER_Foto a uso stampa_PH. MAKI GALIMBERTI

U 2023. godini bićemo još bolji i još brži! Očekuju vas novi projekti, misteriozne priče, otkrivamo ono o čemu mnogi nisu želela da govore, a kod nas su ipak rekli! Spremamo vam koncerte o kojima će se pričati. Eros Ramacoti dolazi u Beograd 21.aprila kako bi okupio srpsku publiku u “Štark Areni”, zatim 7. oktobra Ana Nikolić pravi prvi solistički koncert u “Štark Areni”, zatim imamo tradicionalni Lukasov koncert 3.novembra na istom mestu u 21h čas, ali će pre toga u 19h časova biti premijera filma “Kafana na Balkanu”. Nikada do sada publika na Balkanu nije imala priliku da bude prisutna na takvoj premijernoj projekciji. Biće ovo pravi spektakl. Nakon nešto više od mesec dana, 10.decembra eto nas ponovo u “Štark Areni”. Miroslav Ilić proslavlja rođendan sa svojom publikom.

Ne zaboravite da sa nama uživate i 4. marta u Novom Sadu u dvorani “Spens” kada će Miroslav Ilić zapevati za ljubitelje dobrog provoda.

IZVOR: Hypetv.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Ostavite komentar