„NJEMU SE DIVIM CELOG ŽIVOTA“: Vladimir Kovačević priznao sa kim mu je bila najveća ČAST da igra

Vladimir Kovačević, uspešan mladi glumac, postao je popularan zahvaljujući ulozi Arse u seriji “Istine i laži”, koja mu je ujedno bila i prva uloga u karijeri. Trenutno imamo priliku da ga gledamo u seriji „Klan“ koja je dala prostor mnogim mladim glumcima da zaigraju.

Foto: Hype

U sve tri sezone uživaćemo u njegovom radu, ali ćemo paralelno pored ove krimi priče uživati u dobijanju onoga što Vlada Kovačević zna najbolje da pruži, a to je komedija.

Mladi glumac je završio sa snimanjem svojih scena u 5. i 6. sezoni prvog srpskog sitkoma „Aviondžije“ gde kaže da je atmosfera nezaboravna. S lakoćom se snašao na ovom zadatku, ali mu je i rad sa rediteljkom Suzanom Purković u tome mnogo pomogao.

– Uživao sam sve vreme i sa Suzom Purković sam se super ukačio. Kada nađeš pravi ključ, onda sve ide lagano.

Kako je ovom prilikom otkrio, nema uzora, ali se divi Toniju Mihajlovskom.

– Divim se celog života Toniju Mihajlovskom i prava je čast igrati sa njim u kadru, to nije šala. Tako da sam bio prilično srećan zbog toga i, što bi rekle komšije, „nabrijan“ – priznao je Vladimir.

U emisiji „Krupan kadar“ saznajemo koji je projekat u planu, a svi ga sa nestrpljenjem čekamo već 20 godina.

Pratite večeras u 20:45 emisiju „Krupan kadar“ u kojoj će autorka i voditeljka Jovana Andrić Popović probuditi kod sagovornika od svega po malo – biće tu i smeha, kvalitetnog razgovora, poređenja, a i po koja psovka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar