NIKOLINA PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU: Voditeljka optužuje Mišu Grofa za PORODIČNO NASILJE!

Voditeljka Nikolina Pišek podnela je krivičnu prijavu za nasilje u porodici protiv svog svekra Viktora Ristovića koji je u javnosti poznat kao MIša Grof.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek, koja je ostala bez supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo pre nešto više od mesec dana, danima trpi uvrede od svog svekra.

Miša Grof je javno optužio i da je ona odgovorna za preranu smrt njegovog sina.

– Posle smrti moga sina, došlo je mnogo mojih prijatelja. Oni su mi rekli neke stvari, kao rekli bi mi ranije ali nisu hteli zbog njega i nje (Nikoline Pišek) .On je pre dve tri godine iznajmio celu vilu, za decu, za nju, za pet njenih lepih kerića. Sad vidim kako ga žali, trošeći njegov novac. Kada sam joj javio da je Vidoje mrtav ona je sutradan došla u Beograd i htela je odmah da uđe u stan. Ja sam rekao da kod nas pravoslavaca je običaj da se to ne radi. Shvatio sam zašto je htela da uđe. Prijatelji su mi skrenuli pažnju da je on ima 58-60 hiljada keša i sav njen nakit od oko 260-280 hiljada evra, koji je on držao u sefu i oni su mi rekli da misle da je sve to ona uzela. Ona je htela da ode gore da uzme dnevnike koje on vodi od prvog dana kad su zajedno. To je četiri knjige, kao „rat i mir“. Oni su njenu Ćerku poslali u London da studira. Sve uplatnice imam Što je slao novac u London – rekao je on, pa dodao:

– Htela je da uzme telefone, te dnevnike. On je još bio na obdukciju kada je ona rekla „Mišo, Vidoje bi strašno želeo da završimo tu kuću“. Pa nije problem. A ona mi je rekla „Pa trebate da mi date da završim tu kuću, sve je naručeno“. Sve se tu vrti oko novca. Zadnje dve godine on je spavao u hotelu, a ona u stanu od 200 i nešto kvadrata. On bi samo odnosio ono što je ona naručila, nije bilo mesta za njega. Ona bi ga pitala „Jesi uplatio pare?“. Jedina komunikacija bila oko novca, poklona… Kad joj je drugi pas rastrgao psića, 6 meseci je nosila crninu, a sad je vesela udovica. Svi ti dnevnici su kod advokata u sefu. Ja nisam lud, ona je žena za lečenje. Postoje klnike u Hrvatskoj, pa nek ide da se leči – žestoko je Viktor opleo po Nikolini.

Zbog ovih navoda, Nikolina je odlučila da potraži zaštitu nadležnih organa.

Izvor: Informer

Ostavite komentar