NIKO NIJE SLUTIO FATALAN KRAJ: Evo kako su se Zoran i Jelena Marjanović upoznali

Ovaj zločin već šest godina ne prestaje da intrigira javnost, a u javnost su tokom svih tih godina isplivali razni detalji iz života porodice Marjanović.

FOTO: youtube

Njih dvoje su u braku proveli više od 5 godina, a ovako je Zoran pričao o njihovoj ljubavi.

– Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003. godine, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled – rekao je Zoran jednom prilikom.

On je tada ispričao kako ga je Jelena osvojila svojim plemenitom ličnošću i skromnošću.

Pročitajte i: “MALO SI SE ZAVOZALA”: Maja Marinković napala Jovanu Jeremić na društvenim mrežama (FOTO)

– Jelena me je osvojila svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana rodila, često mi je govorila: „Ja sam kao tvoje treće dete“. Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš je nju kao majku prihvatio. Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide – rekao je tada Zoran i dodao da su Jelena i on bili dosta slični.

FOTO: youtube

– Oboje smo skromni, bez preteranih ambicija, ne pridajemo važnost materijalnom svetu. Vezani smo za porodicu, za kuću. Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno. Reći ću vam i ovo. Išli smo zajedno na more, dva puta. Ona nikada pre toga nije bila na moru – ispričao je Marjanović kog su tada pogodile priče da je on kriv za ubistvo supruge Jelene.

Njega je to posebno zabolelo jer je, kako je tada rekao, bio veoma vezan za svoju ženu.

– Boli, baš me boli što se tako priča. Verujte da su to nebuloze. Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene – kroz suze je pričao tada Zoran.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar