NIJE LAKO: Jovana Pajić nakon razvoda sada ovako zarađuje!

Pevačica Jovana Pajić poslednjih dana je u žiži interesovanja javnosti zbog razvoda od muzičara Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko sa kojim je dugo bila u braku.

FOTO: printscreen/instagram

Naime, Jovana je muzičku karijeru započela ulaskom u finale jednog muzičkog takmičenja, posle kog je nastavila istim pravcem.

Snimila je, kako solo, tako i više duetskih pesama koji se i danas preslušavaju, ali je udajom i nakon što je rodila ćerke muziku stavila po strani.

Međutim, kako svari stoje, razilaženjem sa suprugom, Jovana je promenila mnogo toga, ne samo adresu stanovanja i status udate žene. Kako sada sa ćerkicama živi kao podstanar više je nego jasno da joj je novac potreban. Ono što se može primetiti jeste da je nakon razvoda postala aktivnija na društvenim mrežama, ali i da je tu razvila svojevrsan biznis.

Naime, njena objave se uglavnom svode na reklamiranje različitih brendova čije je postala zaštitno lice. S obzirom na to da su u pitanju poznati brendovi koje reklamira, reklo bi se može i dovoljno da zaradi na ovakav način.

Izvor: pink.rs

Bonus video:

Ostavite komentar