NESTOROVIĆ SE SPRDA SA BEOGRAĐANIMA: Idemo opet na izbore, to mi baš zanimljivo!

Nosilac liste Mi – glas iz naroda Branimir Nestorović izjavio je da njegov pokret neće ići u koaliciju.

– Doneli smo odluku o Beogradu. Danas ćemo saopštiti. Nećemo ići u koaliciju – rekao je Nestorović.

Na pitanje da li idemo na nove izbore, Nestorović je odgovorio potvrdno i dodao da su izbori zanimljiv proces i da nema ništa protiv još jednog izlaska na birališta.

Nestorović je istakao da se pokret Mi – glas iz naroda sastao pre svega zbog Kosova i Metohije i ponovio da među osnovne tačke programa spada i protivljenje uvođenja sankcija Rusiji i kako je naveo resuverenizacija Srbije.

Na pitanje šta misli kako će ko proći na novim izborima, Nestorović kaže da su socijalisti kažnjeni zbog odricanja veza sa Rusijom kao i da je upravo pokret Mi – glas iz naroda uzeo najveći deo njihovih birača, a ne desničarskih kako se to govori.

– Imali su neozbiljnu kampanju u kojoj traže mesto premijera i koaliciju sa SNS. Dakle, opstanak na vlasti, a kakav je to program – upitao je Nestorović.

On je dodao da su desničari radili sami protiv sebe jer su najavljivali koaliciju sa listom Srbija protiv nasilja.

Na pitanje kako komentariše to što ga je Boško Obradović nazvao prevarantom, Nestorović je podsetio da je učinio mnogo kako bi Dveri prešle cenzus u prošlom sazivu parlamenta, a da je upravo predsednik te stranke izneverio očekivanja i zaboravio šta su zajedno potpisali kao koalicioni sporazum.

Nestorović je proteste koje organizuje lista Srbija protiv nasilja nazvao pokušajem obojene revolucije i označio tu političku opciju kao opoziciju državi Srbiji, dodajući da je u njihovom političkom delovanju očigledan upliv stranih faktora.

– Mi smo opozicija vlasti, oni su opozicija Srbiji. Meni su bili neki eksperti za obojene revolucije i rekli su mi da to tako počinje. Obavezno sa mladima, jer mladi simbolizuju budućnost – kaže on.

Sia.rs

Ostavite komentar