NEPREPOZNATLJIVA: Ovako je Maja Marinković izgledala pre SVIH estetskih zahvata! Starleta promenila LIČNI OPIS! (FOTO)

Bivša zadrugarka Maja Marinković puca od samopouzdanja zbog fizičkog izgleda, ali malo ko zna kako je ona izgledala nakon mnogobrojnih estetskih zahvata koje je imala i samim tim promenila lični opis.

Foto: Instagram

Maja je trenutno u centru pažnje zbog neviđenog skandala – nedugo nakon što je razvela Marka Janjuševića Janjuša i, na kratko, preotela Filipa Cara Dalili Dragojević, Maja je stupila u vezu sa suprugom svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Maja se ovim putem oglašavala na mrežama, izazivala fotkama sa bazena i pritom isticala svoje bujne atribute za koje je njen otac, prema šuškanjima medija, dao na desetine hiljada evra.

Kao što je poznato, Marinkovićeva je silikonskim implantima povećala grudi, smanjila nos, popunila jagodice, bradu, iskosila oči, zbog čega svima sada liči na Azijatkinju, uradila i usne, i to čak tri puta, što je otkrio njen otac Taki.

Takođe, istetovirala je i obrve i svoje prirodne zube zamenila veštačkim i sada sveukupno nije ni nalik onoj prirodnoj devojčici sa slike desno.

Maja Marinković nakon svih operacija ne liči na sebe, što možete videti na fotografiji ispod.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar