„NE PLAŠIM SE MARIJINIH PRETNJI“: Oglasio se doktor koji je operisao Miljanu u Turskoj!

Marija Kulić preti turskom lekaru Mehmetu Sevenu, koji je njenoj ćerki smanjio želudac, tvrdeći da je kriv što je Miljana bila na ivici života i smrti! Doktor je prepisku u kojoj ga Marija vređa objavio na Instagram stranici bolnice u kojoj radi.

Foto: YouTube/ devianart

Doktor je rekao da ne strahuje da će mu porodica Kulić nauditi.

– Ne plašim se njenih pretnji! Razumem gospođu Mariju, jer iz nje progovaraju tuga i bol. Siguran sam da će se smiriti kada sve prođe. Pokušao sam da stupim u kontakt s porodicom Kulić kako bih se raspitao o Miljaninom zdravlju, ali mi se javio samo njen dečko Bebica. Rekao mi je da ona nije u tako lošem zdravstvenom stanju kako se predstavlja u javnosti – priča Seven za Informer i dodaje da on nije kriv za Miljanino teško stanje:

– Verujem da je dobila trombozu jer je odmah posle operacije pušila i pila kafu, a to nije smela minimum 15 dana. Pušenje je najveći faktor rizika za nastajanje ugrušaka u krvi. Marija kaže da sam joj dao malu dozu ‘fraksiparina’, ali ni to nije tačno! Dobila je onoliko koliko je dovoljno za kućnu upotrebu.

Podsetimo, u prepisci sa majkom Miljane Kulić, koju je doktor dostavio javnosti, vidi se kako mu Marija preti.

– „Je*aću ti mamu! Moja ćerka ima trombozu svih krvnih sudova u stomaku jer si joj dao male doze ‘fraksiparina’ za njenu kilažu. U šok sobi je“ – napisala je Marija Mehmetu, koji ju je pitao da li može da mu pošalje neki rezultat iz Kliničkog centra u Nišu, gde se Miljana leči, a ona je nastavila da ga vređa:

„Ima trombozu, majmune. Životno je ugrožena. Lekari ovde ne znaju šta da joj rade!“

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Ostavite komentar