„NE INTERESUJE ME“: Ovako je Goca Božinovska komentarisala Cecinog zeta, kao i Bojanino i Anastasijino pomirenje

Pevačicu Gocu Božinovsku raduje navodno pomirenje Bojane Rodić i Anastasije Ražnatović.

FOTO: printscreen/youtube

Njih dve su navodno mesecima pokušavale da prikriju svoje nesporazume – prestale su da komuniciraju i podržavaju jedna drugu.

– Nakon razgovora sa majkom, Mirko je očitao lekciju Bojani i Anastasiji. Rekao im je da nije u redu da se svađaju oko gluposti, da su porodica i da treba da se poštuju i podržavaju. Naterao ih je da se zapitaju i kako se Bogdana osećala zbog njihove svađe. Devojka je bukvalno bila između dve vatre. Odmah su shvatile da je u pravu i da je vreme da spuste loptu! Anastasija ih je onda pozvala na žurku povodom rođendana, oni sud došli i svi su od tada srećni, naročito mama Goca – kaže izvor, a pevačica to potvrđuje i kaže da je sve u redu:

– Ma sve je u najboljem redu. Mirko i Bojana su super, naravno da idu kod Ražnatovića. Oni su drugari pre svega, a onda i porodica. Pokušavali su da ih posvađaju, ali oni se slažu i vole. Ponekad odu zajedno na nekoliko dana negde da se malo odmore. Znam da bi neki zli jezici voleli da ništa ne valja, ali svi super funkcionišemo i nema razloga da se pričaju gluposti – kaže Goca, a na pitanje da li je upoznala Cecinog novog zeta Nemanju Gudelja, malo se brecnula:

– Ne komentarišem tuđe zetove, ne interesuje me. Ne pitam ko je kakav i šta je, svako ima pravo na svoj izbor. Ako je svima njima lepo, i nama je super. Ja bih volela da Anastasija bude srećna i zadovoljna, sve što želim svojoj deci želim i njoj. Mislim da je ljubav najvažnija i ako ti srce radi, sve je dobro. Gudelj je dobar momak, dobro dete, kvalitetan i uspešan – rekla je Božinovska.

Pročitajte i: OGLASILI SE KORONA I RIMSKI POVODOM HAPŠENJA! 

BONUS VIDEO:

Izvor: Svet

Ostavite komentar