„NE DIRAM TE, NE DIRAŠ ME“: Ćerka Đoleta Đoganija izbegava Vesnu, evo i zbog čega

Silvija Đogani, starija ćerka Đoleta Đoganija, navodno nije u dobrim odnosima sa maćeom Vesnom Đogani i izbegava svaki kontakt sa njom.

vesna đogani
vesna đogani

Silvija i Vesna su se našle zajedno nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu.

Silvija navodno nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

– Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu…Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji „ne diram te ne diraj me“. Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena – mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani – objasnio je izvor za „Svet“.

Pričitajte i: https://hypetv.rs/suprugu-darka-filipovica-retko-vidamo-u-javnosti-jasmina-se-skinula-u-kupaci-svi-komentarisu-da-izgleda-kao-milion-dolara-foto/

Ostavite komentar