NAKON RASKIDA SA LAZIĆEM BARABARA ODLUČILA: Pevačica uložila novac u promenu na licu! (FOTO)

Pevačica Barbara Bobak postala je poznata javnosti zbog veze sa folkerom Darkom Lazićem, sa kojim je nedavno raskinula vezu.

Foto: Youtube printscreen

Mnoge se spekulisalo da je kao Darkova devojka podigla cenu nastupa, a sada je rešila da ulaže u sebe i svoj izgled. Ono što je prvo uradila jeste povećanje usana, čime se pohvalila i na Instagramu.

Bivša verenica Darka Lazića sada je pokazala kakvu je promenu napravila na svom licu i otkrila da je veoma zadovoljna.

 

– Ja sam prezadovoljna i ne mogu da prestanem da se gledam u ogledalo. Uradile smo korekciju asimetrije i sledeći put topimo stari filer koji se prošli put popeo u nausnicu- napisala je Barbara koja je objavila i fotografiju svog novog izgleda.

Foto: Instagram

Podsetimo, pevačica je prošle godine uplovila u vezu sa Darkom Lazićem koji ju je i verio, ali je njihova veza prekinuta u martu ove godine. Lazić se zbog toga loše osećao, pa je dosta pio, a sve je kulminiralo kada ga je saobraćajna policija zaustavila na auto-putu na Novom Beogradu gde je ustanovljeno da u organizmu ima alkohola, narkotika, kao i da je vozio preko dozvoljene brzine i bez dozvole. Lazić se nakon svega pravdao da je imao emotivne probleme uzrokovane raskidom sa Barbarom.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite komentar