NAJČUDNIJI AUTOMOBILI NA SVETU! (VIDEO)

Pored grafike, često postoje i maske na automobilu. Na primer, živa trava. Dovoljno povoljna opcija, imajući u vidu da su mašine sada štetne za kiseonik. Ali u praksi se ispostavilo da je u kabini previše vruće, a metal se može oštetiti.

Reč je o BMW Isetta modelu, koji je definitivno najčudniji BMW model svih vremena. On je kreiran tako da bude automobil za jednu osobu koji će da zauzima malo mesta i koji će da bude namenjen iskjlučivo za gradsku vožnju.

Ovaj slatki automobil ima samo jedna vrata, koja se otvaraju ispred vozača i tokom 60-ih godina, bio je jedan od automobila budućnosti koji su pokazivali kako će izgledati vozila u gusto naseljenim gradovima. Međutim, ovakav BMW koncept nije dugo zaživeo i ovaj automobil danas je jedan od najređih i najčudnijih BMW modela.

Automobilska kompanija iz Dubaija, predstavila je unikatan dijamantski Mercedes, u čast 50 godina od svog osnivanja. Ovaj neverovatan automobil, marke Mercedes SL 600 Benz, bio je prava atrakcija…

Njegova vrednost procenjena je na oko 4,8 miliona dolara, a u vlasništvu je princa iz Saudijske Arabije. Zainteresovanim ljudima je naplaćivano 1000 američkih dolara, samo da dodirnu ovaj luksuzan automobil.

Metin Tercan, stolar iz severnog turskog grada Rizea, na orginalan način pokazao je svoje stolarsko umeće tako što je stari automobil transformisao u kamionet koji je potpunosti napravio od drveta.

„Lamborgini“ je najavio najskuplji model na svetu, koji će koštati 4,2 miliona funti i biće napravljen od zlata. Pogledajte kako izgleda prototip.Sedišta, volan i felne najskupljeg automobila na svetu biće presvučeni zlatom i platinom, prednja sedišta imaće ukrase od dragog kamenja, a sa prednjih svetala sijaće i dijamanti!

Ostavite komentar