„NADAM SE I ŽELIM DA JEDNOG DANA ŽIVIM TAMO“: Glumica Milena Marić progovorila o svojim najvećim ŽELJAMA

Glumica i dizajnerka Milena Marić gostovala je u emisiji Chit Chat autora i voditelja Nemanje Kovačevića koja se emituje nedeljom u 16h na Hype televiziji.

Nakon višegodisnje pauze , ulogom u sitkomu Aviondžije, lepa Milena vraća se na male ekrane.

LJUBAV PREMA MODI JOŠ OD DETINJSTVA

-Ja sam bila presrećna kao malo dete kada sam dobila poziv da se prikljucim timu Hype produkcije i sitkomu  Aviondžije, vi ne možete da zamislite tu radost i poletnost kada se ujutru spremam da idem na snimajući dan. Tamo je sve sjajno, ekipa, organizacija ma sve. Uloga Marine kao da je za mene pisana, jedva čekam emitivanje, da publika vidi koliko smo se mi zabavljali- priča Milena.

S obzirom na to da ima decu svako slobodno vreme trudila se da posveti njima.

MILENINE HALJINE SU ZA ŽENE SA HARIZMOM I KARAKTEROM

-Vreme u pauzi koristila je da se posveti odgajanju sina Nikše i ćerke Krune, kao i dizajniranju haljina. Kako i sama ističe, ljubav prema modi datira od detinjstva:

 

-Sećam se da sam bila vatreni fan Španije na Evroviziji.  Otrčala bih u baštu, ubrala ružu i stavila je u kosu. Ta energičnost devojaka iz sastava Azucar Moreno, njihov temperament, sama muzika u meni je budila inspiraciju. Mene je ta cela regija Španije inspirisala, Malaga, Valensija, ljudi koji tamo žive, boje koje dominiraju. Ja se nadam i želim da jednog dana živim u Malagi, gde će sve žene nositi moje modele.
Moje haljine su za žene sa harizmom i karakterom, svaka je u volanima, golih leđa i toliko me raduje što su jake žene prepoznale sebe u mojim modelima.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar