NA FESTIVALU UBSKE LETNJE VEČERI GOSTUJU VELIKE ZVEZDE: Od Cece sve do dečijeg programa, za svakoga po nešto!

Tradicionalna manifetacija „Ubske letnje večeri“ održavaju se po 24 put, na letnjoj sceni Doma kulture Ub. Festival će trajati od 12. do 29.jula. Svi programi su besplatni i održavaju se na letnjoj sceni Doma kulture Ub.

Foto: video printscreen 

Kulturno-zabavna manifestacija održavaju se pod pokroviteljstvom Opštine Ub i u organizaciji Kulturnog centra Ub. Sinoć je nastupao Aca Lukas, a u narednim danima publiku očekuje i ,,Devojačko veče“ Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Ivana Peters… Kao i koncert Sofije Perić, Mire Škorić ali i Cece Raznatović. Takođe, to nije sve, program za decu nije zaboravljen, stoga je 26. i 27.7. organizovan dečiji program. Koncert Cece Ražantović zakazan je za poslednji dan festivala, 29. jul.

Kao i svaki put Hype produkcija na čelu sa Sašom Mirkovićem je tu da isprati rad Gradske opštine Ub,  tako bilo i ovog puta.

PLAN NASTUPA DETALJNIJE POGLEDAJTE OVDE:

Foto: promo

Inače, Aca Lukas je prošle godine u isto vreme okupio oko 20000 građana i sugrađana ispred Doma kulture Ub i atmosferu doveo do usijanja. Hype produkcija želi Ubljanima i ove godine takav provod.

Ostavite komentar