MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: ŠTA ŽENA GOVORI, A ŠTA ZAPRAVO MISLI!

Vi žene koje ovo čitate verovatno ćete se samo dobro nasmejati. Ali za svaki slučaj tekst dajte svom dragom da ga pažljivo pročita ne bi li vas ubuduće malo bolje razumeo.

DOBRO je reč koju žene upotrebljavaju kako bi završile prepirku, pa bi svaki pametan muškarac, kad je čuje, jednostavno trebalo da ućuti. Kad smo već kod ove reči, dragi muškarci, ta reč neka nikad ne bude odgovor kad vas žena pita kako izgleda, jer i to može biti razlog za žešću prepirku.

JOŠ SAMO PET MINUTA zapravo znači pola sata ili više, i nimalo manje od toga. Dragi naši muževi, a bogami i ostali muškarci, pomirite se s tim da ćete nas uvek čekati pred izlaznim vratima dok se mi spremamo.

NIŠTA zapravo znači nešto, u većini slučajeva znači SVE. Ovu groznu i često drsku reč žene često upotrebljavaju kad ih nešto muči, a misle da bi muškarac to trebalo da zna jer se podrazumeva da on mora da im čita misli.

RADI ŠTA HOĆEŠ uglavnom znači da će muškarac u skorije vreme biti u velikoj nevolji. Ne bismo mu bili u koži kad naiđe „uragan“…

U REDU JE jedna je od najopasnijih rečenica koju žena može da uputi svom muškarcu. Dakle, dragi naši, kad ovo čujete, znajte da nešto žestoko nije u redu i budite sigurni da uskoro sledi napad.

HVALA Sad se nemojte onesvestiti, ali ovo zaista znači hvala. Jedino ako nije u ironičnom tonu, u tom slučaju svađa je u najavi!

GLASAN UZDAH znači da žena muškarca u tom trenutku smatra velikim idiotom i pita se zašto je uopšte s njim i zašto se nervira zbog „ničega“.

TIHI UZDAH uglavnom znači da je žena zadovoljna. Najispravnija stvar je ne kvariti trenutak ili je nedugo posle njega šmekerski poljubiti.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

Ostavite komentar