,,MORAM DA JE ZOVEM DA SE ISMEJEM KAO ČOVEK“ Marko Đedović o skandalu Subotić-Marinković

Kao bomba, sinoć je odjeknula vest na portalu Pink.rs o skandalu veka u kojem je otkriveno da je Maja Marinković preotela muža svoje drugarice Aleksandre Subotić.

Foto: Printscreen video YouTube

SAZNAJTE I: MAJIN OTAC VAN SEBE ZBOG ĆERKINE PREVARE!

Njih dve se poznaju još od srednje škole, koju su zajedno pohađale i od tad su postale najbolje drugarice. Njihovo prijateljstvo pokazalo se i u mnogim sezonama „Zadruge„, gde su i zajedno učestvovale. Zbog njihovog prijateljstva, njihove porodice su se združile, a tom prilikom i Maja i Aleksandrin muž Peca.

Tim povodom stupljeno je u kontakt sa Markom Đedovićem nakon što je sinoć napustio Zadrugu 5 osvojivši 17. mesto. Njega su pitali za komentar za nov ljubavni trougao koji trese region:

-Ja ne mogu da verujem, mada to je Maja, moram da je zovem da se ismejem kao čovek. Što se tiče rijalitija Subotić, tu je sve jasno, ako je ćerka skinula majki dečka, a onda joj on napravi dete, može sve da očekuje, njoj je sada ovo čudno. Realno ko se mača lati, od mača pogine. To je definitvno tako kako je.. Ni ispratio, ali videćemo šta i kako – rekao je Marko.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar