Mladi i mladoženji stavili lisice umesto burme: Policija uhapsila mladence tokom venčanja!

Mlada i mladoženja obično žele da njihovo venčanje bude nezaboravno. Ovaj par svakako to može reći. Njihovi gosti će dugo pamtiti i ceremoniju tokom koje je policija ušla u akciju.

Foto:Printscreen/Pixabay

Jedan od gostiju odlučio je da celu priču podeli na mreži. Ispostavilo se da se cela situacija sa policijom malo dogodila mladinom krivicom.

Žena je opisala priču na popularnom forumu. Devojka je bila pozvana na venčanje njenog kolege Adama. Nije to bilo prvi put da je čovek stao na svadbeni tepih. Pre toga je bio oženjen Marijom. Svo troje su radili zajedno u prošlosti i poznavali su se veoma dobro.

Marija i Adam su raskinuli jer je čovek prevario. Trenutak kasnije ispostavilo se da je odlučio da oženi svoju ljubavnicu Čelzi. Žena koja je napisala priču trebalo je da se zabavi na njihovom venčanju.

Primetila sam da je Čelsi nosila venčanicu veoma sličnu onoj koju je Marija nosila na venčanju sa Adamom pre nekoliko godina. Bez mnogo razmišljanja, slikala sam je i poslala joj, dodajući: „Da li ova haljina izgleda poznato?“ Marija je pročitala poruku, ali nije odgovorila. Sat kasnije na venčanju se pojavila policija – prenosi događaje misteriozna žena.

Ispostavilo se da je Marija ubrzo nakon Adamovog odlaska primetila da joj nedostaje venčanica i nakit. Iako se čovek zakleo da nije uzeo ove stvari, ispostavilo se da je istina malo drugačija. Međutim, mladi par ipak nije želeo da prizna krađu. Štaviše, bili su veoma agresivni prema oficirima. Policajcima nije preostalo ništa drugo nego da im stave lisice i odvedu ih u policijsku stanicu.

Kasnije smo saznali da je Čelsi nosila ukradenu venčanicu i venčani nakit. Mlada je morala sve da ostavi u policijskoj stanici, a kući se vratila u donjem vešu sa samo prebačenom Adamovom jaknom – nastavlja svoju priču žena.

Nekoliko dana nakon venčanja, Adam se vratio na posao i napravio haos ženi koja je javila Mariji za haljinu. Rekao joj je da je upropastila venčanje slanjem fotografija njegovoj bivšoj. Žena se osećala krivom. Stoga je pitala ljude na jednom forumu šta misle o celom slučaju.

Većina njih je odlučila da je za sve kriv Adam. Jedan od korisnika interneta zapitao se kako muškarac može svojoj novoj voljenoj da pokloni ukradenu bivšu ženu.

Izvor: HYPETV.RS/NajŽena

Ostavite komentar