MISTERIOZNA SMRT: Policija saslušala sve svedoke i prijatelje preminulog Vuka Grbovića!

Vuk Grbović (34) pronađen je mrtav juče oko 11 časova u Zvezdarskoj šumi u Beogradu, posle potrage koja je trajala dva dana, nakon što je nestao kada je krenuo na fakultet kako bi odbranio diplomski rad.


Vuk Grbović

– Više od 60 ljudi učestvovalo je u potrazi za nestalim muškarcem. Juče u prepodnevnim satima pronađeno je obešeno telo u Zvezdarskoj šumi. Porodica i prijatelji pomogli su u identifikaciji i utvrđeno je da je reč o nestalom Vuku – ispričao je izvor i dodao:

– On je najverovatnije izvršio samoubistvo, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima je došlo do tragedije. Inspektori su uzeli izjave od svedoka, porodice i prijatelja, radi se na rasvetljavanju slučaja.

Vest o pronalasku tela potvrdio je juče i njegov brat Veljko.

– Saznali smo da je pronađeno njegovo telo. Molimo vas za razumevanje – rekao je Veljko Grbović za medije.

Dan pre pronalaska tela brat Veljko je ispričao da se za nestanak njegovog brata saznalo kada su pozvali sa DIF da pitaju zašto se Vuk nije pojavio na odbrani diplomskog rada.

– Sa fakulteta, na koji je išao na odbranu rada, pozvali su mog oca, koji je tamo bio profesor, da ga pitaju gde je Vuk. Zatim je otac zvao mog brata, ali on se od tada nije javljao – ispričao je brat preminulog.

– Poslednja osoba koju je zvao bila je naša majka, a nakon toga je nestao. Kad smo došli u šumu, razbio sam prozor na njegovim kolima, jer sam mislio da ću unutra da pronađem telefon ili nešto drugo, međutim, ničega nije bilo.

SVI SU GA TRAŽILI

Preminuli Vuk Grbović bio je sin našeg proslavljenog kondicionog trenera i bivšeg profesora Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Miljana Grbovića, čije je ime dobro poznato u evropskom sportu, jer je radio s brojnim sportistima, između ostalih, i s našim najboljim vaterpolistima, odbojkašima i košarkašima, a bio je i deo stručnog štaba košarkaške reprezentacije Slovenije na Evrobasketu 2017. godine, kada su osvojili titulu evropskog šampiona.

U potrazi je juče u toku prepodneva učestvovao veliki broj prijatelja i poznanika preminulog Vuka i oni su rekli da ne mogu da dođu sebi od šoka i da ne mogu da naslute zašto se ovo dogodilo.

– Momak je imao savršen život. Imao je dvoje dece i ništa nije ukazivalo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi. I dalje ne možemo da poverujemo da je mogao sebi da naudi – ispričali su za medije poznanici.

SLIČAN SLUČAJ

Mladić nestao pre 18 dana, pronađen mrtav

Nemanja Jovanović (33) pronađen je mrtav u utorak uveče iza zgrade u kojoj je stanovao u beogradskom naselju Mirijevo, posle 18 dana potrage.

Podsetimo, njemu se trag izgubio 13. maja oko 23 sata. Vratio se s posla oko 18 sati, pa je izašao oko 22.30, zatim se ponovo vratio u stan, a onda izašao oko 23 i od tada mu se izgubio svaki trag, a iza sebe je ostavio suprugu, bebu i malog sina.

Ostavite komentar