MISLIO SAM DA SAM UBIO ZORICU BRUNCLIK: Era se prisetio ovog događaja, pa otkrio kako mu se pevačica osvetila

Pevač Era Ojdanić se kroz prisetio turneje i anegdote koja je nasmejala sve.

FOTO: printscreen/youtube

– Bilo je to na nekoj velikoj turneji 1984.godine – priseća se Ojdanić za Alo i nastavlja priču:

– Hteo sam da uplašim Lepu Lukić jer je ona plašljiva kao zec. Čekao sam je da se vrati sa bine i sakrio se u mrak. Čujem ja štiklice kako udaraju i pomislim da ide Lepa. Dođe ona do mene ja je rukama uhvatim za noge. Žena vrisne i pade na pod, a čuo se neki čudan zvuk kao da se sve porazbijalo. Uplašim se ja i vidim da je to Zorica Brunclik koja imala neku dugu haljinu od metala. Mislio sam da sam je ubio! Tada je bila sa Ljubom Kešeljem u braku i ja odem odmah do njega kažem da je Zorici pozlilo i sve priznam kako je bilo i da sam ja kriv – dodao je pevač.

Iako je bio pošten i nije lagao, a Zorica preživela traumu, ova priča se ovde nije zavšršila. Brunclikova se vrlo prefrigano osvetila Andriji i priredila mu blam pred punim autobusom kolega.

– Dan, dva posle ponudi mene Zorica čokoladicama. Uzmem ja jednu kockicu, ali ona navalila da uzmem dve. Pojedem ja to i odem na kraj autobusa da malo dremnem. Kad počne nešto da mi kulja u stomaku, kulja, kulja, ne znam šta je?! Razmišljam šta sam sve jeo i sve je bilo u redu. Kad je vrag odneo šalu, ja brzo do vozača, on zaustavi autobus, ja izađem… Tu se desilo sranje, a ceo autobus je gledao u mene. Tako mi se Zorica osvetila – kroz smeh je ispričao je Era.

Pročitajte i: “MILJANA ME NAMAMILA U STAN, ZAKLJUČALA ME I OTELA TELEFON!” Šok ispovest bivšeg rijaliti učesnika

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar