MIŠA GROF OPTUŽIO NIKOLINU DA JE UBILA VIDOJA: Nikolina zabezeknuta: ,,Ovo bi trebalo da komentariše psihijatar”

Od smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek i Miša Grof vode neprestane ratove preko medija.

Foto: ATA Images

PROČITAJTE I: “DOBRA UDOVICA JE SAMO MRTVA UDOVICA”: Oglasila se Nikolina Pišek povodom borbe oko nasledstva

Naime, Miša Grof je sada u emisiji uživo izneo niz jezivih optužbi, kao i to da je Nikolina ubila njegovog sina Vidoja.

„Nikolina me je zvala pre sedam-osam dana sa nepoznatog broja da me pita zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na šta sam joj ja rekao: „Ubila si mi jedino dete, kako da te ne mrzim“, rekao je Miša u emisiji „Premijera-vikend specijal.

Tim povodom oglasila se Nikolina za Kurir i svekru poručila samo jedno:

„Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentarisati neki psihijatar“, rekla je kratko Nikolina.

Miša Grof je u intervjuu za Kurir ekskluzivno citirao prepisku između njegovog naslednika i snajke, u kojoj ona navodno traži pare od Vidoja, tvrdeći da je to radila gotovo svakodnevno. Miša Grof nam je ispričao i šokantnu tvrdnju da Nikolina stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

Da li biste nam otkrili neki detalj iz dnevnika?

– To je previše pikantno i sve je još sveže. Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog meseca morao da šalje njenoj ćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vinčija?! Ma on ih je sve finansirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sklonio kod jedne osobe od poverenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar