MIŠA GROF NAKON TVRDNJI JOVANE JEREMIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: „Imam još jedno dete, ne viđam je“

Voditeljka Jovana Jeremić je nedavno rekla u emisiji da ceo Beograd bruji o tome da je Miša Grof ima dugo dete pored Vidoja Ristovića.

Foto: ATA Images/printscreen Kurir TV

Priča se kako je Miši Grofu dete rodila duplo mlađa žena koju je primetio u Zadruzi. Inače, Miša, kažu kažu izvori, ima nekoliko televizora u stanu i na svakoj po ceo dan gleda kontroverzni rijaliti. Tim povodom se oglasio Miša Grof za 24sata.hr koji je otkrio pravu istinu.

– Pa, ja imam još jedno dete. Pa šta ja znam, ja je baš i ne viđam, malo je neuračunljiva. Zove se Jovana Jeremić – rekao je Miša Grof.

– Ona je naša ćerka. Malo je iracionalna, zato je nismo javno pokazivali. Često ide na lečenje – kaže Miša Grof. Tom prilikom je otkrio da li ima kraja medijskim prepirkama sa njegovom snajom Nikolinom Ristović bivšom Pišek (46).

– Pa, ona i ja smo u boljim odnosima nego ikad – kaže Miša Grof. On je dodao da ga ne pogađa galama koja je nastala nakon smrti njegovog sina u poslednja dva meseca.

– Uopšte i ne čitam – tvrdi Miša, dok izvori kažu da je opsednut svojom slikom u novinama.

Kako piše 24sata.hr, Miša Grof još nije vratio Nikoline lične stvari koje su ostale u stanu u Beogradu u koji joj nije dozvolio da uđe posle Vidojeve smrti.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar