MINHEN: ALBANAC BESOMUČNO UBADAO NOŽEM DVOJICU KOLEGA SRBA!

Albanac (33) pokušao je da ubije kuhinjskim nožem dvojicu svojih kolega poreklom iz Srbije i to dok su zajedno išli u pekaru da kupe doručak u predgrađu Minhena! Kako prenosi portal TZ.de, Albanac je juče ujutru posle krvavog napada uhapšen i prebačen u psihijatrijsku bolnicu, prenosi srpska novinska agencija SIA.

„Mladić (28) i šef (50), koji su poreklom iz Srbije, krenuli su sa Albancem na pauzu i produžili u pekaru da kupe doručak. Međutim, on je odjednom potegao kuhinjski nož dok su stajali na stepenicama ispred prodavnice i počeo besomučno da ih ubada. Dobio je nadljudsku snagu i teško povredio kolege koje je sekao i ubadao“, navodi portal i dodaje da su muškarci prebačeni u bolnicu, te da je mlađi kolega u kritičnom stanju.

Policija je uhapsila napadača koji se tereti za dva ubistva u pokušaju.

„Tužilaštvo je ocenilo pokušaj ubistva kao podmukao jer je on nož sa oštricom dugačkom 20 cm nosio sa sobom i iznenada nasrnuo na kolege sa kojima se pre toga nije raspravljao“, rekao je istražitelj Stefan Bir nemačkim medijima i dodao: „Tokom napada on ih je ubadao po vratu, grudnom košu, leđima. Obojica su operisana, te zbog toga nisu saslušani.“

Bir je pojasnio da je ranjeni šef farbare u stabilnom stanju. On je rekao za nemačke medije i i da su očevici krvoprolića zvali policiju, te da je istražni sudija doneo odluku da se osumnjičeni smesti u psihijatrijsku bolnicu.

„On pokazuje znake mentalnih bolesti“, rekao je Bir.

Ostavite komentar