MILJANA SKINUTA SA RESPIRATORA: Kulićeva i dalje KRITIČNO, a evo kako je psihički

Miljana Kulić operisala se u Turskoj, a posle samo nekoliko dana se avionom vratila za Srbiju, iako doktori poručuju da nije smela da sedne avion najmanje šest nedelja posle intervencije.

FOTO: printscreen/instagram

Rijaliti zvezdi je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar Niš, gde joj je odstranjena slezina. Ona je tom prilikom izgubila mnogo krvi, a do noćas je bila u veštačkoj komi.

Kako objašnjava njena majka Marija Kulić, doktori su je noćas skinuli sa respiratora, međutim njeno zdravstveno stanje je i dalje veoma loše.

– Doktori čine sve da joj bude bolje. Skinuli su je juče sa respiratora, međutim ona je i dalje kritično. Pod jakim je sedativima da ne bi trpela jake bolove, ali i da se ne bi psihički uznemiravala – kaže Marija.

Pročitajte i: “SEDIM U CRKVI I U BOLNICI”: Oglasila se Marija Kulić povodom Miljaninog stanja!

Ona dodaje da se ne odvaja od svoje ćerke:

– Stalno sam uz nju jer je specifičan pacijent. Jedva stojim na nogama od umora i brige. Ovo je zasita strašno.

Kulićeva dodaje da trenutno ne razmišlja o bolnici u Turskoj koja je, očigledno, napravila propust tokom Miljanine operacije.

– Samo da mi dete bude dobro, pa ćemo da vidimo šta ćemo da radimo sa tom klinikom. Uopšte sada ne razmišljam o tome. Najbitinije mi je da ona dobije vitamine i lekove koji su joj neophodni, a ostalo sada nije važno – kaže Kulićeva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Ostavite komentar