MENSUR JE HTEO DA ME POLJUBI Ana Jovanović odgovorila Milici na prozivke, otkrila nepoznate detalje o odnosu sa Ajdarpašićem!

Danas se u „Zadruzi“ odigrala poslednja emisija „Pitanja gledalaca“ u ovoj sezoni, a Milica Veselinović je dobila pitanje vezano za odnos Ane Jovanović Mensura Ajdarpašića.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: EDITA NAŠLA DEČKA! POZIRALI IZ KREVETA

Milice, rekla si da nikada nisi prešla preko svega što je bilo sa Anom. Šta ćeš kad budeš videla klipove gde je njoj pokazao više poštovanja i da je bio srećniji sa njom? – glasilo je pitanje.

-Da je bio srećniji, bio bi sa njom. Ja sam rekla da me i dan danas boli to i da me pogodi. I dalje imam osećanja prema njemu. To mi je bio najteži period u rijalitiju. Ja se ne slažem da je bio srećniji sa njom, sreća je gde se opet vratiš. Ona nije devojka za vezu. Upoznali smo je 15 dana posle ulaska, nije ona devojka koju bi neki dečko poželeo – odgovorila je Milica.

Stupili smo u kontakt sa Anom, koja je odgovorila na Miličine prozivke.

-Mene su ljudi upoznali kad sam ja ušla u „Zadrugu“ i nju njen dečko počeo da hladi i nabacuje se meni. Razumem da joj je povređen ego jer je zbog mene bila ostavljena. Komentariše me devojka koja je do 17 .godine stigla da izmenja od Goluba do četvoro braće, preko „Vertiga“ i Tomovića… Ja sam devojka koja je bila u jednoj vezi 4 godine i koja je imala razumevanja za njenu situaciju i ispala fer i korektna, samim tim što sa Mensurom nisam ušla u vezu, a bilo je dosta situacija kad je hteo da me poljubi, gde sam to jako vešto izbegla. Slažem se sa rečenicom da je sreća tamo gde se vraća, jer kako se kaže nikad se ne zna – istakla je Jovanovićeva.

Izvor: pink.rs

Ostavite komentar