MAJA OSTAVILA PECU U CRNOJ GORI I VRATILA SE U BEOGRAD: Nakon spekulacija o BURNOJ svađi, Marinkovićeva otkrila ISTINU

Starleta Maja Marinković se hitno vratila u Beograd, nakon reklo bi se idiličnog boravka na Crnogorskom primorju i to u društvu Predraga Pece Raspopovića, supruga Aleksandre Subotić, s kojim je bivša zadrugarka uhvaćena u preljubi.

Foto: Instagram

Naime, Maja je „pobegla“ sa primorja nazad u našu prestonicu i to zbog burne svađe koja se tamo desila između nje i Pece.

– Maja i Peca su ušli u klinč zbog Miljane Kulić. Maja je njega napala kada su one prepiske izašle na portalu, poruke, ili šta li je već… Ne znam da li je to bila ozbiljna rasprava, ali poznavajući nju, nije joj bilo pravo. Skočila je na Pecu, odmah ga je napala, jer je hteli da vidi o čemu se radi, da li joj je stvarno pisao ili je u pitanju sprdnja. Nije ona ni verovala u to, ali je htela da proveri da li se Peca dopisuje sa nekim drugim devojkama i tako je nastao haos – priča izvor za Pink.

Maja je odmah objasnila o čemu se zapravo radi.

– Ne, ne, loše ste čuli. Mi smo zajedno i sve je u najboljem redu. Ja sam došla u Beograd na dva dana, samo da bih ispoštovala rođendan svoje najbolje drugarice i odmah se vraćam dole, tako da, nažalost velikim dušebrižnicima, to je dezinformacija – ističe Maja, pa otkriva da li se u međuvremenu čula sa Aleksandrom Subotić:

– Nemam komentar na to, nju zaista ne komentarišem.

Maja je otkrila i da li se plaši da će je Peca prevariti.

– To su smešne priče. Ja sam sigurna u sebe, uopšte ne razmišljam u tom smeru. Nama je toliko lepo, da nema nikakve potrebe za tim – zaključuje Maja.

Izvor: Pink.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar