MAJA MARINKOVIĆ SE NE SMIRUJE NAKON AFERE SA MUŽEM SVOJE DRUGARICE: Preti da će otkriti detalje iz „POŠTENIH BIOGRAFIJA“

Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković uplovila je u romansu sa nevenčanim suprugom Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem.

Foto: Instagram

Maja je priznala da je dugo u vezi sa Pecom kao i da Aleksandra i on zajedno nisu već godinu dana. Marinkovićevoj su zasmetale uvrede Aleksandrinih drugarica, pa je rešila svemu da stane na put i obrati im se preko Instagrama.

Maja je sročila „brutalnu“ poruku.

– Dobro jutro, kako kome! Ja ne znam odakle odjednom ove „poštene“ šlihtare koje su mi se uvlačile kada god me vide, devojke koje se bave čime se bave, drugarice koje se navodno „peru“ od neke situacije, a da ne pričamo o njima, mislim ne za sad. lzgorele ste u želji da dobijete jedan, dva portala preko mog imena, ali morate da naučite da je jedna jedina Maja Marinković. A uskoro za svaku koja je oglasila na način koji je uvredljiv, ili slično, dobićete detaljno kako stoje stvari iz njihovih „poštenih“ biografija! – napisala je Maja Marinković.

Foto: Instagram

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar