LJUBAVNICA VIDOJA RISTOVIĆA OTVORILA DUŠU I PROGOVORILA O SVEMU: Doživela je šok i potpuno se povukla!

Zatvorila je i salon nakon tragedije

Foto: ATAIMAGES

Navodna ljubavnica Vidoja Ristovića (44) Danijela Bojić prvi put je otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu s istoričarem. Potresena žena navodno je i dalje je u strahu od svakog nepoznatog broja koji je pozove, pa jedva priča nakon šoka koji je doživela.

Naime, Danijela već tri meseca, otkako je Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, ona je prestala i da radi dok ne dođe sebi.

 Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vreme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vreme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do septembra – rekla je Danijela.

Kako navodno kažu Danijeline komšije, ona se potpuno povukla i ne želi ni s kim da priča o užasu koji se desio kod nje u stanu.

– Nismo je odavno videli, iz stana se ne čuje niko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako da zaboravite. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za ceo život zbog svega što se desilo, ali će se oporaviti – kaže komšinica koja živi u istoj zgradi gde i Bojićeva.

Podsećamo, Danijela je u policijskom iskazu navodno potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon navodnog intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo. U policijskom iskazu priznala je i da je navodno bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

Izvor: alo.rs

Ostavite komentar