LETOVANJE SA KUĆNIM LJUBIMCEM: Pet friendly hoteli u Srbiji i inostranstvu!

Svesni činjenice da su vaši kućni ljubimci najaktivniji članovi vaše porodice, spremili smo vam spisak svih pet friendly hotela (hotela u kojima je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca). Napominjemo da svaki hotel koji prima kućne ljubimce nosi u levom gornjem uglu oznaku – šapicu. Bilo da tražite : pet friendly letovanje, zimovanje ili pet friendly smeštaj u Srbiji izbor hotela u našoj ponudi je veliki.

Pet friendly hoteli dozvoljavaju držanje samo određenih kućnih ljubimcima (samo u smeštajnim jedinicama) pod strogo propisanim uslovima i doplatu propisanu od strane hotela; neophodna je potvrda organizatora uz napomenu na ugovoru/vaučeru. Potpisivanjem ugovora o putovanju putnik je prihvatio da se strogo pridržava uslova hotela. Eventualno nepoštovanje istih može dovesti do udaljavanja putnika iz hotela bez novčane refundacije uz obavezu nadoknade štete hotelu. Putnik sam snosi odgovornost za ispravnost dokumenata kućnog ljubimca.

Prevoz kućnih ljubimaca avionom moguć je prema uslovima avio kompanije i uz obaveznu doplatu (cena zavisi od destinacije). Klijent je u obaveze da poseduje svu opremu u skladu sa zahtevima avio kompanije, transportnu torbu za kućnog ljubimca i slično…

Pre polaska na put u inostranstvo morate da se upoznate sa uslovima za prelazak granice sa kućnim ljubimcima.

Posetite stranicu: Pet friendly hoteli / Odmor sa kućnim ljubimcem / Euroturs

 

Turistička organizacija Srbije je u saradnji sa magazinom „Pas“, pod pokroviteljstvom Kinološkog saveza Srbije, objavila vodič za letovanje sa kućnim ljubimcima pod nazivom „Pet-frendli Srbija”.

U vodiču ćete pronaći destinacije, apartmane i hotele koji pružaju uslugu smeštaja kućnih ljubimaca, kao i spisak veterinarskih ambulanti i salona za negu na pomenutim lokacijama. Takođe, vodič sadrži i korisne savete za putovanje sa vašim mezimcem: kako da ga zaštitite od sunca i toplotnog udara, kako da lako podnese vožnju automobilom, kako da ga naučite da pliva i gde je plivanje s psima bezbedno i dozvoljeno…

 

Ostavite komentar