LEPI MIĆA SE SKINUO UŽIVO U EMISIJI: Usledile su psovke i haos (FOTO)

Gledalac Arsen iz Beograda obratio se Lepom Mići, koji je dobio nervni napad u uživo u emisiji, čak je u jednom trenutku i svukao pantalone, pa opsovao gledaoca, koji mu nije ostao dužan.

Foto: HYPE TV

– Kada se uhvatim neke odgovornosti trudim se da budem odgovoran, tačan, meni je Zadruga lagana. Bude mi teško kada mislim o porodici – rekao je Mića.

– Ja moram da ti čestitam jer držiš gledanost tamo – dodao je gledatelj.

– Moram kao zdrastveni radnik da te upozorim da nešto, mani se onih mladih devojaka, da te ne mučiš. Propao si mi, bila bi mi šteta da ne budeš još deset godina u Zadruzi?

FOTO: printscreen/tvpink

Pročitajte i: “KUPOVALA SAM MAJCE KOD KINEZA ZA 2OO DINARA” Jovana Jeremić sada ima SVE a nekada je to bilo ovako

– Ma dođi ti u studio da se skinemo i da vidimo ko je kakav, skinemo se u bokserice pa da vidimo ko je kako građen. Ja izgledam kao Apolon za svoje godine, ti si krenuo fino a sada bi kao budala, ja mislim da si ti bez zuba. Mene devojke mlade obožavaju – vikao je Mića i krenuo da se skida kako bi pokazao svoje telo.

– Mićo, ovo je bio prijateljski savet, a ne to. Ja sam hteo da ti čestitiam, ti si svoju ženu iobezbedio – rekao je gledatelj. – Ma je*em ti ja ženu, sa mnom tako ne možeš – Ma je*e,m ti mamu matori jarče – rekao je gledatelj.

BONUS VIDEO:

Izvor: Pink.rs

Ostavite komentar