KULIĆIMA IZVRŠITELJI ISPRAZNILI KUĆU U NIŠU! Oduzeli im televizore, mašine za pranje veša, kuhinju, sve zbog OVOG DUGA!

Sanja Stanković oglasila se nakon što se u medijima pojavila vest da je dobila Miljanu Kulić na sudu, koju je tužila jer ju je javno otužila da se navodno bavi prostitucijom.

Foto: Insatgram printscreen

 

Kako su preneli domaći mediji, Miljana je izgubila spor protiv Sanje, te je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu, što ona nije uradila, pa su joj izvršitelji zaplenili stvari. To je sada za Informer potvrdila i Stankovićeva.

– Tačno je. Toliko od mene. U gužvi sam. Izvinjavam se – kratko je prokomentarisala Sanja Stanković.

Podsetimo, „Svet“ je imao uvid u dokumentaciju gde je taksativno navedeno šta je Kulićima oduzeto da bi se namirio dug: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormana, mašina za pranje i sušenje veša, sudo-mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga navodno stoji na listi koju su sa sobom doneli izvršitelji.

– Posle finala druge ‘Zadruge’, Miljana je u emisiji ‘Narod pita’ govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće prosleđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine – rekla je Sanja Stanković za „Svet“.

Izvor: Kurir.rs/Informer

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar