KULIĆI TUŽE KLINIKU U TURSKOJ? Miljani ugrožen život zbog operacije

Miljana Kulić poslednjih dana bije najtežu životnu bitku. Ona je trenutno u Kliničkom centru u Nišu gde joj je, nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj, izvađena slezina.

Izvor blizak porodici Kulić za Rijaliti plus otkriva kako je do operacije došlo, ali i korake koje Marija i Siniša planiraju da navodno tuže kliniku u Turskoj.

– Miljana je u Turskoj operisana 19. jula i sve je delovalo dobro – počinje izvor, i dodaje:

– Kada su se Marija i ona vratile u Srbiju, Miljani je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar u Nišu. Lekari su se cele noći borili za njen život, izgubila je 2,5 litre krvi i izvađena joj je slezina. Njeno stanje je i dalje kritično, pod stalnim je nadzorom lekara i medicinskog osoblja. Trenutno prima „fraksiparin“, koji razređuje krv i sprečava trombozu, zbog čega joj je celo telo umotano i u kompresivne zavoje.

– Do komplikacija i pogoršanja zdravstvenog stanja najkontroverznije zadrugarke došlo je nakon loše odrađene operacije želuca u Turskoj, kada su joj lekari oštetili slezinu prilikom smanjenja želuca. Jaki bolovi koje je trpela bili su posledica toga što joj je pukla slezina, a operacija je trajala satima. Zbog svega toga Kulići se nadaju najboljem, ali rešili su da tuže kliniku u Turskoj, na prvom mestu iz moralnih razloga, o naplati štete sada najmanje razmišljaju jer su očajni – otkriva izvor za Rijaliti plus.

Miljanina majka Marija Kulić prolazi kroz pravi pakao, a sada je otkrila kako se njena ćerka oseća i šta joj je najpotrebnije u ovom trenutku.

– U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored moje ćerke. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi koje je izgubila, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno – kaže uznemirena Marija koja apeluje na sve koji su u prilici da njenoj ćerki pošalju neophodne vitamine:

– Ono što nam je sada potrebno jesu američki vitamini B12 od 1.000 mikrograma i D3. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostranstva da se javi i pošalje – zamolila je Marija kroz suze.

O zdravstvenom stanju svoje devojke oglasio se i Nenad Macanović Bebica, koji je rekao da je Miljana odvojena od respiratora, ali da je psihički jako loše.

– Miljana bije najtežu bitku i izaći će, naravno, kao pobednik. Još uvek je životno ugrožena, mnogo komplikacija ima. Lekovi deluju i postižu željene rezultate, skinuta je s respiratora, svesna je, ali uznemirena. Mi smo non-stop tu, komuniciramo sa doktorima, koji su izuzetni. Biće sve kako treba! Lekari su vrhunski i izuzetno su joj posvećeni. Sve će da bude dobro – rekao je Nenad za Pinkov portal.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar